Publicatie in Margriet

Deze review is gepubliceerd in Margriet – 2017.

Waar moet je heen als je je wilt ontspannen na het werk, is de strekking van deze rubriek. Nou naar de dames dus! Want zeg nou zelf wat is er heerlijker dan na een werkdag op de bank gaan liggen en lezen hoe wij in een dode zeehond staan, in Noordpoolwater lazeren of ontroerd raken in een Irakees vluchtelingenkamp? Precies!

En dat dachten ze bij Margriet dus ook toen ze een selectie maakten van sites en instagramaccounts die je moet volgen. En dus kwam onze site als publicatie in Margriet.

Publicatie in Margriet

En wij doen niet moeilijk. Je moet natuurlijk ook even een kijkje bij de andere sites nemen, die genoemd worden. Al was het maar omdat je ons dan ook weer tegenkomt. Bij Conniesboekenblog bijvoorbeeld.

Dat Margriet onze site gekozen heeft om de aandacht op te vestigen, streelt natuurlijk ons ego. En het aantal media dat aandacht aan ons schenkt, wordt steeds diverser. Van VPRO tot SBS6 en dan nu de Margriet. Dank!

Tekst: Anneke de Bundel – Beeld: Nicole Franken

Meer vermeldingen in de media? Zie ook:

 

Share at:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuws van de Dames

Benieuwd waar de dames uithangen of in welk avontuur ze zich nu weer storten? Laat je naam en e-mail achter en je krijgt 2x per maand nieuws van de dames.