Boekbespreking bij Tijd voor Max

De telefoon ging. Of we het hadden gezien? We waren bij Tijd voor Max. “Wie bij wat?”, vroegen we nog stompzinnig. Jullie boek! Over elfjes en kogelgaten werd als eerste besproken in de boekenrubriek.

Het is eerlijk gezegd ongelofelijk hoeveel mensen blijkbaar op vrijdagmiddag rond het middaguur naar Tijd voor Max kijken, want de berichten stroomden binnen via Facebook en Twitter. We waren gespot. Althans ons boek.

Tijd voor Max

In de uitzending wordt uitgebreid aandacht besteed zowel aan de fotografie als aan de tekst en de onderliggende thema’s.

Janneke Siebelink is de recensent die op een hele prettige manier de boekenrubriek van het programma voor haar rekening neemt. Voor wie haar niet kent, zij de is de redacteur van Bol.com en bespreekt ook daar boeken en geeft tips.

Over elfjes en Kogelgaten

Wij mochten ook tussen haar tips prijken en werden door de redacteur voor de site geïnterviewd. Als je bij ons boek Over elfjes en kogelgaten kijkt, word je op dit interview getrakteerd.

Zo besproken te worden op tv, was trouwens wel fantastisch. Je kunt het fragment hier onder bekijken.

Overigens is Tijd voor Max, weten wij nu, een heel leuk cultureel programma voor wie wat wil weten over de wereld van kunst en cultuur.

Tekst: Anneke de Bundel

Share at:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuws van de Dames

Benieuwd waar de dames uithangen of in welk avontuur ze zich nu weer storten? Laat je naam en e-mail achter en je krijgt 2x per maand nieuws van de dames.