Bloscar beste reisblog: we zijn genomineerd!

De Bloscars Travel Awards 2014 is de internationale onderscheiding voor reisblogs. Het zijn de Oscars voor bloggers! En wij zijn genomineerd!

Wij zijn opnieuw genomineerd en zouden het leuk vinden als je op ons wil stemmen.

De Bloscars Travel Awards 2014, is een onderscheiding die door Skyscanner wordt uitgereikt. Het bedrijf wil daarmee erkenning geven aan het werk van reisbloggers.

Waarop zijn de genomineerden geselecteerd?

Skyscanner heeft de uiteindelijke genomineerden op basis van onderstaande criteria geselecteerd:

  • Visuele aantrekkingskracht
  • Praktische tips voor lezers
  • Originaliteit
  • Creativiteit

Wie kiest de winnaar?

Jullie stemmen tellen voor 50% mee en de stemmen van Skyscanner vormen de andere 50% van het totale aantal stemmen. Aan het einde van de maand tellen we de stemmen en maken we de winnaar van de Nederlandse Bloscars Travel Award bekend!

Wanneer eindigt de Nederlandse Bloscars Award wedstrijd?

Er kan tussen 27 januari 2014 en 23 februari 2014 worden gestemd. Zorg ervoor dat je binnen deze periode op je favoriete reisblogs stemt, aangezien we na het verstrijken van de stemperiode geen stemmen meer kunnen accepteren. De winnaar van de Nederlandse Bloscars Award wordt op 3 maart 2014, een dag na de jaarlijkse Oscaruitreiking, bekendgemaakt.

Wat winnen de nationale winnaars?

De nationale winnaars van de Bloscars Travel Awards 2014 winnen ieder vliegtickets t.w.v. € 800,00.

Hoe wordt de internationale winnaar bepaald?

De Nederlandse winnaar van de Bloscars Travel Award zal met 14 andere Bloscars Travel Award winnaars van over de hele wereld strijden om de Internationale Bloscars Travel Awards 2014. Deze fase duurt één week, waarin Skyscanner de eindwinnaar van de Internationale Bloscars Travel Awards 2014 bepaalt!
Per land wordt er één winnaar uitgeroepen en alle winnaars worden op 3 maart 2014, een dag na de jaarlijkse Oscaruitreiking, bekendgemaakt.

Welke weekprijzen kan ik winnen?

Tijdens deze vier weken durende stemperiode organiseren we elke week een reistipwedstrijd waarbij jij kans maakt op vliegtickets ter waarde van € 300,00. Iedere week wordt een van de volgende vier vragen gesteld:

  • Wat is je beste tip voor een vakantieaccommodatie?
  • Wat is je beste vliegtip?
  • Wat is je beste tip voor autorijden tijdens de vakantie?
  • Wat is je beste tip om geld te besparen tijdens je vakantie?

Breng je stem uit.

Share at:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuws van de Dames

Benieuwd waar de dames uithangen of in welk avontuur ze zich nu weer storten? Laat je naam en e-mail achter en je krijgt 2x per maand nieuws van de dames.