Genomineerd voor de Reis Blogs Award 2018

We zijn weer eens genomineerd. Ditmaal voor de Reis Blog Awards 2018. En daar kun je van alles van vinden. Maar voor ons blijft het nog altijd fijn als mensen ons werk waarderen. Zelfs als dat betekent dat er gestemd moet worden. Omdat het ons bezoekers oplevert en omdat ieder deeltje van de 500 euro voor ons weer een stapje dichter bij de volgende bestemming voor ons boek is. En trouwens je ging komende week toch al stemmen. Toch?

Volgens de mevrouw van de Reis Blogs Award 2018 die ons schreef is ons blog ‘alles wat een Travel Blog behoort te zijn’: prachtige fotografie, originele bestemmingen en weten we het leven van een local te ervaren. Ze weet dan ook zeker dat we een inspiratie zijn voor velen om hun tas in te pakken en de wereld te gaan ontdekken!

Reis Blogs Award 2018

De vraag die dan wel meteen rijst is… hebben we ooit een van jullie zover gekregen dat jullie acuut je tas naar Irak hebben gepakt of wellicht wat minder heftig naar Isle of Eigg zijn afgereisd om bij Charlie in te trekken? Misschien toch eens een rubriekje aan wijden.

Ik weet wel dat menigeen al in de bijzondere dakterraskamer in Valencia heeft geslapen. En ook over de gevangenis op de Filipijnen, krijgen we regelmatig vragen. Voor ons is inspireren gewoon het allerleukste. Al inspireren we maar onszelf.

Gecombineerd brein

Oja en dan wordt de tekst op de pagina wel heel fraai: fotografe Nicole Franken en journaliste Anneke de Bundel zijn het gecombineerde brein achter Nomad & Villager. Iedereen die ons kent weet dat er niet zoiets is als een gecombineerd brein. Mocht Nomad willen!

“Een absoluut bijzondere reisblog die zeker boven het gemiddelde uitspringt. Het is duidelijk te merken dat Anneke houdt van het schrijven en dit is dan ook een blog dat je maar wil blijven lezen.

Cultuur is voor hen belangrijk en daar lees je dan ook veel over. Ze gaan zeker op zoek naar de ziel van de wereld.”

Stemmen

We bedoelen maar. En wat jij krijgt als je op ons stemt? Naast onze eeuwige dankbaarheid en een zoen van de dames? Een mooi verhaal over een fraaie bestemming die op deze manier weer iets dichterbij is gekomen! Waarvoor onze dank!

En voor de digibeten die net als Villager zich dan weer afvragen waar je dan moet stemmen, gewoon hieronder op de Reis Blogs Award banner klikken. Moet goed komen.

Een zoen van de dames, Nomad & Villager.

 

Banners voor Reis Blogs Award 2018

Share at:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuws van de Dames

Benieuwd waar de dames uithangen of in welk avontuur ze zich nu weer storten? Laat je naam en e-mail achter en je krijgt 2x per maand nieuws van de dames.