De dames bij SBS6

Wij mochten aan tafel bij het SBS6-programma Iedereen Succesvol, waarin Myrna Goossen ons vroeg naar onze reizen, ons online reismagazine Nomad & Villager en ons boek. Tsja en hoe gaat dat? Een kijkje achter en voor de schermen.

Renesse – Ja daar zaten we dan op een maandagmorgen in december bij Myrna Goossen in de Ridderzaal van Slot Moermond in het Zeeuwse Renesse.

Iedereen succesvol

SBS6 had ons gevraagd aan tafel te schuiven samen met succesvolle ondernemers en BN’ers om te praten over reizen en ons boek Over elfjes en kogelgaten.

En hoe gaat zoiets? Een beetje giechelig waren we wel in de auto ernaar toe. Op het landgoed werden we door een man met een lijst ontvangen die zenuwachtig door de namen liep. “Wie zeggen jullie dat jullie zijn?”, riep hij getergd.

“Uh Nomad & Villager.” “Sorry die staan niet op de lijst.” We keken elkaar aan en ik dacht: “het zal toch niet waar zijn dat we dat hele eind voor niks zijn gereden.” Op zich natuurlijk ook wel weer een goede grap. “Franken en De Bundel”, probeerde Nomad nog, maar ook dat leverde niets op. “We zijn toch echt door jullie uitgenodigd hoor”, zei de fotografe die nu ook lichtelijk getergd begon te klinken.

“Dit is echt heel grappig Nicole”, gierde ik het nu uit. “Nicole?”, “ja die heb ik wel” zei de man. “Ene Anneke en Nicole.” Pfff we mochten naar binnen.

Jan Keizer en Annie Schilder

Daar stonden we dan even later in de kleedkamer samen met Jan Keizer en Annie Schilder. Alleen wist ik dat natuurlijk niet, want ik wist niet wie zij waren. Jan bleek een gezellige klets, trok meteen zijn kleren uit terwijl Annie d’r haren in de krul zette.

In zijn onderbroek, vertelde hij hele verhalen. Dat ik halverwege het gesprek over zijn optreden in Roemenië – waar hele zalen massaal flauw vielen en in huilen uitbarsten – moest bekennen dat ik niet wist wie hij was, vond hij uiterst vermakelijk.

Gelukkig nam Nomad, die alle BN’ers van Nederland kent, het over en zaagde de zanger door over het geheim van Volendam, terwijl ik in de schmink werd gezet. De kans is groot dat u ons binnenkort ook zingend aantreft.

Tekst: Anneke de Bundel

Share at:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuws van de Dames

Benieuwd waar de dames uithangen of in welk avontuur ze zich nu weer storten? Laat je naam en e-mail achter en je krijgt 2x per maand nieuws van de dames.